9. Вечеря на свещи на балкона
Да вечеряте насаме с любимия човек на чист въздух е наистина очарователно. Ако имате саксии с растения на балкона, поставете няколко свещи между тях. Ако гледката от терасата ви е красива, подредете масата и столовете така, че вие ​​и вашата половинка да можете да я виждате. В идеалния случай това означава да седите плътно един до друг! И накрая, насладете се на прохладното време, което настъпва с приближаването на вечерта. Вземете луксозни одеяла, топли напитки и се гушнете един в друг.

10. Вечеря на свещи у дома
Нищо не е толкова интимно колкото вечерята на свещи у дома. Не подценявайте способността си да превърнете жилището си в любовно гнезденце! Ако имате камина, сложете в нея високи свещи. Ако ли пък не, просто ги поставете наоколо на равна повърхност. Това със сигурност ще има огромно въздействие върху вашия партньор! Добавете цветни венчелистчета, приятна музика и слабо осветление, за да създадете подходяща атмосфера. А ако искате да се забавлявате още повече докато флиртувате, опитайте да сготвите заедно. Изберете храна, чийто качества на афродизиак са доказани.

11. Вечеря на свещи край морския кей
Няма нищо по-приятно от морския бриз, когато е споделен с правилния човек. Полюбувайте се на гледката от специално избран от вас крайбрежен ресторант със свещи или си направете пикник на кея. Одеялото, сгъваемите столове и бутилката вино са сред задължителните аксесоари. Можете да добавите фенер и да вечеряте докато гледате залеза. Бонус точки ще получите, ако декорирате мястото със свещи в жълто, червено и оранжево.

12. Вечеря на свещи в задния двор
Организирайте вечеря на свещи в собствения си двор! Понякога няма нищо по-релаксиращо от това да се насладите на приятна храна в уюта на вашия дом. Не забравяйте да изберете вечер, когато времето е хубаво. Ако разполагате с вътрешен двор, окачете декоративни лампички като допълнителна украса. Те внасят нотка на очарование и загадъчност. А пържолите в комбинация с червеното вино ще направят вашата нощ наистина пикантна.

13. Вечеря със свещи и вино
Свещи и вино – двойка, гарантираща създаването на наистина романтична атмосфера. Изберете любимите си вина – тези, които наистина биха подхождали на вашето домашно приготвено ястие. Сгответе нещо интимно и страстно. Пресъздайте усещането за истинска винарна с помощта на купички току-що набрано грозде, които поставете сред няколкото разпръснати наоколо свещи.

14. Вечеря със свещи на лодка
Има ли нещо по-романтично от това да плавате по водната повърхност в лодка, заобиколени от свещи? Разбира се, трябва да вземете и нужните предпазни мерки. Сложете свещите в специална поставка, която не позволява тяхното преобръщане. Ограниченото пространство на лодката е предпоставка за създаване на допълнителен уют и непринуденост. Откажете се от отрупаната с всевъзможни неща маса и използвайте обикновени прибори за хранене. Сервирайте сьомга и вино, за да се придържате към романтичната морска тематика.

15. Десерт вместо вечеря на свещи
Ако вашият любим е фен на спонтанните неща, изберете десерт вместо традиционната вечеря. Това със сигурност ще го остави без дъх. Създайте романтична и в същото време оригинална атмосфера като поставите свещи в стил рожден ден върху тортата. Като алтернатива можете да запалите свещ сред купчинка от бисквитки. Използвайте най-добрия си порцелан или чаши за чай, за да отпиете от горещото какао в комбинация със сладкиши по ваш избор. А хубавото фондю, шампанското и шоколада ще напомни на вашия любим, че нощта е пред вас.

16. Филмова вечер със свещи
Една филмова вечер съчетава класическия чар на киното с уникалното удоволствие да се сгушиш до любимия човек. За да бъде всичко наистина впечатляващо, използвайте приглушена светлина и сложете свещи върху масичката за кафе. Сервирайте сладки пуканки и сирена. Комбинирайте с бутилка шампанско. Запасете се с одеяла и не забравяйте да изберете романтичен филм!