СВЕЩИ ПО ПОРЪЧКА
PRIVATE LABEL

С над 20 години опит в производството на висококачествени свещи, Евриком ЕООД е желан партньор на търговци от Европейски съюз, Великобритания, Балканите и САЩ при проекти на основата на “Private label”.

Благодарение на натрупан ноу-хау, инвестиции в развитие на технологиите на производство и обучение на персонала, както и на мрежа от утвърдени в своята област доставчици на услуги и материали – имаме възможност да предложим на текущи и потенциални клиенти широка гама от дизайни, размери, цветове, аромати, опаковки (и пр.) при изпълнението на техните проекти.

МАШИННИ СВЕЩИ

Производството на свещи започнахме през 2000 г. с направата на домакински (битови) и ритуални свещи по метода на изтеглянето. Технологичната ни линия позволява производството на свещи с диаметър от 8 до 35 мм в диаметър и дължина до 1 м. Екструдиращата ни машина, от друга страна, допълва гамата от производствените ни възможности с опции за елипсовидни, правоъгълни и спираловидни модели. Общият ни производствен капацитет на свещи машинно производство е 6 т. в денонощие.

ДЕКОРАТИВНИ СВЕЩИ

През 2004 г. въведохме в експлоатация нов цех за производство на декоративни свещи ръчно производство с капацитет от около 50 000 бр. на месец. Понастоящем разполагаме с над 10 000 калъпа за над 200 типа свещи. От динери и свободно стоящи свещи до свещи в стъклени, алуминиеви, метални и керамични съдове; от стандартни цилиндри до свещи под формата на елха, шишарка или роза – екипът ни може да предложи разнообразие от решения.
И до днес спазваме традицията на ръчното изливане на свещта във форма или съд, защото вярваме, че това придава неповторимост и душа на изделието.

Восъци
В производството на свещи използваме разнообразие от материали, включително RAL-сертифициран парафин, пчелен восък, стеарин, соев восък и други восъци. Восъчните формули на Евриком ЕООД са една от ключовите съставки, която гарантира качествени свещи и чисто горене.
Фитили
Фитилът е основен фактор за равномерното горене на една свещ. Затова при избора на фитили разчитаме изцяло на утвърдени доставчици от Германия и Италия. Всички фитили, които използваме, са 100% памучни.
Аромати и Бои
Почти всяка свещ от нашия каталог може да бъде произведена в избран от клиента цвят и аромат. За доставките на аромати и бои разчитаме на дългогодишни наши партньори от Западна Европа и България.
Тестове за качество
Собствената ни лаборатория на територията на производствената база „Евриком“, както и опитът и квалификацията на нашите служители гарантират високото качеството на продукцията ни. Благодарение на тях, ние можем да разработим решение за клиента по предоставена мостра или напълно ново решение по външно задание.
Опаковка
Мрежата ни от квалифицирани графични дизайнери, производители на етикети, кутии и опаковки може да помогне на всеки етап от процеса на разработка на краен продукт по изискванията на клиента, или да даде независима препоръка.

Като специалисти във своята сфера, нашите контрагенти са гъвкави по отношение на размери, материали, технологии на отпечатване и изработка.

Доставка
Производствената и складова база на фирмата са разположени на собствен парцел от 8044 кв.м. в Индустриална зона на град Стара Загора. Благоприятното географско разположение на града и съвременната транспортна инфраструктура съкращават сроковете за доставка и транспортните разходи за клиентите ни.

ОСНОВЕН КАТАЛОГ ЗА СВЕЩИ ПО ПОРЪЧКА

Събрахме за Вас 20 години вдъхновение от поръчки “Private label” в един основен каталог. Каталогът представя на вашето внимание разнообразието от форми, размери, материали и цветове, с които работим.

Запитвания и поръчки по основния ни каталог или по ваш дизайн можете да направите тук. В Евриком ЕООД вярваме, че доверието е от изключително значение. Когато ни доверите детайли за вашия нов проект или марка – ние оценяваме стойността на предоставената информация и я считаме за поверителна, като изискваме това и от нашите поддоставчици.

Свържете се с нас
+359 42 692 900
ПРОМОЦИЯ
10% отстъпка