Евриком

Историята на фирмата започва през 1993 г., когато нашият дългогодишен управляващ директор и ръководител – господин Неделчо Атанасов, полага основите на „Евриком“ ЕООД. Макар първоначално водеща дейност на фирмата да е внос и износ на парафин, през годините жаждата на екипа за усъвършенстване и развитие довежда до организиране на производство на машинни свещи (от 2000 г.), декоративни свещи (от 2004 г.) и восъчни смеси (от 2013 г.).

Повече от четвърт век след основаването на „Евриком“ ЕООД – нашата история, трупащ се опит и професионализъм са онова, което ни нарежда сред лидерите в бранша в България и на Балканите. Да си лидер в своята сфера е призвание, но носи и много отговорности. Нито за минута не забравяме, че нашите свещи влизат в домовете, градините, ресторантите, хотелите на нашите клиенти. И което е по-важно – продуктите ни са част от вашите празници, делници, тържества и професионални мероприятия.

evricom

Затова се стремим да предлагаме на своите клиенти качество,
на което могат да разчитат, чрез:

Влагане в производството на свещи на восъци от сертифицирани доставчици, както и производство на специални восъчни смеси в цеха ни в град Стара Загора съгласно изискванията на стандарта RAL;
Влагане в производството на свещи на фитили, бои, аромати и лакове от утвърдени европейски доставчици;
Тестове в собствената ни лаборатория за потвърждаване качествата на суровините и крайните продукти;
Силно мотивиран персонал - съчетание от опитни професионалисти и енергични млади специалисти;
Засилен и постоянен качествен контрол на продуктите и процесите спрямо стандартите на ISO 9001.
Качество
Нашата мисия

Нашите свещи са нашата мисия. Имаме предвид свещите, които създаваме заедно с вас и за вас в отговор на Вашите персонални нужди и изисквания – с уважение към традициите и с ориентация към иновациите.

Годините и опита затвърдиха философията ни, че доволният клиент и коректността в отношенията към клиентите и доставчиците са ключът към успеха за всяка една фирма.

нашата мисия
Свържете се с нас
+359 42 692 900
ПРОМОЦИЯ
10% отстъпка